Tuesday, July 7, 2009

gadoh bkn utk gaduh

Tuesday, July 7, 2009
ha sape x tgk lg citer gadoh??citer ni mmg xde kt pawagam sbb x lps dr segi jln citer yg sememangnye scr jelas dan nyata mengandungi bhasa2 kasar lg kesat.cter ni mmg best n wajib di tonton pd pndpt ak sbb ianya mngenai kisah 3 kaum trbesar kt malaysia ni yg mmg x puas ati antara satu sama lain dan mmg keje diorng mmg asyik nk brgaduh..bile kite tgk citer ni br la kite tau kt mne kite skrng dan sedar ckit klau selama ni kite asyik dilimpahi kesenangan..citer ni jgk klau korng tgk stgh jln mmg r rasa blh mnyebabkan perpecahan kaum n tragedi 13 mei 2009 tp bile tgk smpai abis korng blh tafsirkan sndiri dan mgandungi bnyk pengajaran yg hebat..ok jom layannn

cover poster yg xlps panggung

P/S: sape2 nk tgk citer ni blh la search sndiri kt google atau mintak kt ak personally..1 by 1 ok?hehee..

8 bantahan:

AYUL said...

aq nk cte ni weh..send kat aq by skype weh...

.::aLep ::. \(^^)/ said...

Blh2..tp skype skang tgh bengong dow

fadilah said...

huh?? ad plak?? sal skjap ad skjap xde ni??
rse ari 2 ad, bkak lg skali dh xde n skg ad plak... pening2...

.::aLep ::. \(^^)/ said...

ap yg ad ap yg xde???
chipsmore ke??

zack life said...

best2,,,cter tu mmg kaw2 r

.::aLep ::. \(^^)/ said...

kn betul..ak x tipu punye..hahaha

MIRAE SENSEI said...

aku dh tgok
mmg leh menimbulkan rusuhan
ptut xlepas
hehe

.::aLep ::. \(^^)/ said...

wah update gk ea tgk citer2 cmni rupenye..bgs2