Saturday, September 26, 2009

Hari raya kan sebulan..

Saturday, September 26, 2009
ari ni aku dh pn kembali semula ke UMp stlh 2 minggu terperap kt umh sempena merayakan aidilfitri..walaupun isnin ni masih lg xde lecture tp kena gak balik awal pasal tiket abis...sedihnyer..tp kenapa makcik cafe masih lg x abis2 beraya lagi menyebabkan xde satu pun cafe yg bukak kt UMp ni..adoiii..kt mane aku nk mkn mlm ni??

tgh bosan2 lyn album baru paramore brand new eyes..tiba2 aku dgr suara sayu2 dr luar tingkap memanggil2 nama aku..aishh jgn wat hal..nk kata malam ni mlm jumaat bkn..dh la aku dok sorang2 kt bilik ni..usha2 kt luar tingkap nmpak la si ayul rupenye empunya suara tu yg menyeru2 nama aku...nk ajk kluar mkn rupenye..wat suspens je..haha

so apa lg bagai menunggu bulan jatuh ke riba ngn aku baru nk ingt berpose je mlm ni psl kes cafe tutup lalu aku dgn muke gembiranye terus r bersiap2 utk keluar mkn bersama kucai+ayul+syami...planning asal nk ke seri mahkota je sbb dgr2 ade student price mkn kt ctu..last2 tutup plk..ni satu lg kes x abis beraya lg la ni makcik2 ni..

plan B ke permatang badak..ala tmpt gelas besar 2 la..tp aku xnk minum gelas besar..hu mau pecah perut aku kang...siap2 mkn si syami dgn volunteer nye blanja kitorang mkn pd mlm yg berbahagia tersebut...thx u..thx u..


P/S : nampaknye aku x keseorangan kt UMp ni..bagusla



5 bantahan:

hafizah said...

weh..mne aci syahmi blanje korang..huhuhu
nak jugak!!!!!!

.::aLep ::. \(^^)/ said...

2 lasape srh balik lambat..

kucai said...

haha.. mne leh blnje ko fizah syahmi blnje bdk2 ensem jek hahaha ^_^

.::aLep ::. \(^^)/ said...

aku stuju..aku stuju 1000%..hahaa

hafizah said...

amboi...ni ssh ni kalo dpt kwn thap keperasanan die mlebihi thap biase ni...
sedey2..