Friday, October 23, 2009

Bersediakah aku..??

Friday, October 23, 2009
pergh tajuk mcm nk pegi berperang la pulak..tambah tolak darab bahagi nampaknye tinggal lagi 2 minggu je utk final exam sebelum berakhirnye semester kali ni..rasa sekejap la plk nak final..adehh
projek2 sume dh settle ngan projek terakhir iaitu buoyancy selamat melabuhkan tirainye semalam..
Ade lagi 2 test je lagi tinggal test electronic ngan test solidwork..
apa yang merisaukan aku bila hari2 minggu x dpt digunakan dgn optimumcehh utk mmbuat revision (cehh study jugakk..)
esok hari sabtu..so mcm biasa la kawad..skrng ak dh msk tahap kedua ok..kawad senjata la plk..
tu pn sampai t/hari je..pukul 2 p.m pulak ade seminar Occupational Safety & Health(OSHA bkn usha..=p) sampai pukul 10 p.m!!..menyebabkan ak x dpt join latihan musketry petang 2 gara2 OSHA ni la..Ni la satu2 nye subjek yg blh tahan byk cengkadak-kalau org pahang panggil..(ye ke?)
walaupun 1 jam kredit je utk subjek ni..tp dgn presentation la..++ report survey la..++ seminaar la..etc. mmg x pdn kecik..
Hari ahad plk ak ade ujian menembak M-16..best2..dah ler ptg sabtu 2 tak pegi latihan musketry..
ntah ingt lagi ke x step2 die..walaupun ak pnh buat latihan ni time bulan pose dulu..
check it out kt SINI..

kalau hari2 persekolahan plk..jadual aku sudah terang lg bersuluh kt Pekan..
check it out perjalanan ke Pekan kt SINI..
memang letih ulang alik je lebih drpd belajar..hmm mlm je la masa utk beraktiviti2 ni..

Apa kata mereka utk Final Paper kali ni.. :

1- electronic tech.
rasa mcm x pnh pegi lecture langsung pn ade..fuhh dasyat2 ..
ade sorang mamat 2, siap komen dlm borang penilaian lecturer..sila amik lecturer dr Fakulti Kejuruteraan Elektrik utk ajar kitorang.! betul2 marah ni..

2-Engineering Math.
dh la sekali seminggu je lecture..2 pn kalau x terponteng..aku ulang..kalau x terponteng..TER..maknenye bukan sengaja ye kawan2..thehee
pastu rasa sekali bljr mcm high speed je disebabkan lecture sekali seminggu..kalau lecturer xde pd minggu tersebut..??
maknenye 2 kali seminggu je belajar math..!!

3-Thermodynamics.
aku paling suke style en Mazwan..ni kalau nk skip lecture pn pikir 15 kali ni boh..memang ni la lecturer yg sporting n sempoi je time ngajar..sekepala kott

4-Fluid Mechanics.
Aku memang suka dgn application2 dia yg byk n jelas dlm hari2 kita ni.. tp disebabkan bnyk sgt tukar2 lecturer..menyebabkan mood nk belajar pn bertukar2..
kesimpulannya = x paham

macam 2 la komen2 mereka yg terlibat..siapakah mereka..??thehe
k r facebook..facebook jgk..study jgn lupe..haha
cHow..

asal bukak buku termenung..asal termenung tgh bukak buku..kenapa??

P/S : 1- lama giler x kuar jalan2..lepak2 TC..lps exam r..
2-ah! bosan giler balik2 megamall..megamall..megamall..xde tmpt lain lagi best ape?

4 bantahan:

aime said...

-->bersediakah aku?
tjk x leh blah...dah kompem2 ak tgk muke ko ak tau ko x ready lg..'sekilas ikan di air,sudah th jntan betina'..people said.; no need to be ready, klau dah bljr 2 kompem bleh jwb..

msti ko x bljr ni,tdo byk....sempat agi nk berubah dowh....

.::aLep ::. \(^^)/ said...

ceh jgn disangka air yg tenang tiada buaya..
aku pn harap ko x repeat doh sem ni..hahaa

miSz fitRi said...

test fluid tggal mne??

.::aLep ::. \(^^)/ said...

tggl jauh~ (ak pn xtau ap ak jwb ni..)